Hankintarekisterin omistus muuttuu

Hankintarekisterin omistus muuttuu 15.6.2019 alkaen. Jatkossa Hankintarekisteriä ylläpitää Solesoft (2699525-3). Muutoksen yhteydessä Suomen Hankintarekisteri luovuttaa Hankintarekisteri-palvelun omistajuuden ja käyttöoikeuden.

Nykyisiä käyttäjä- ja henkilötietoja ei siirry omistajuuden mukana. Kaikki henkilötietoihin liittymätön data, kuten tiedot yrityksistä ja urakoista siirtyvät omistajuuden mukana. Käyttäjillä on mahdollisuus muokata, poistaa tai pyytää muutosta hallinnassaan olevien yritysten tietoihin 14.6.2019 asti.

Siirtohetkellä voimassaolevat käyttäjätilit suljetaan ja henkilö- ja tilitietoja säilytetään arkistoituna Suomen Hankintarekisterin omistuksessa kaksi vuotta henkilötietolain vaatimusten mukaisesti. Kirjanpitoa koskevia asiakkuustietoja säilytetään kirjapitolain vaatimusten mukaisesti 10 vuotta.

Palvelun uudella omistajalla on aikomuksena jatkaa palvelun pääasiallisten ominaisuuksien ylläpitoa sellaisenaan. Jatkossa palveluun ei toistaiseksi ole mahdollista rekisteröityä, mutta hakutoimintoja on mahdollista käyttää.

Kiitämme Hankintarekisterin asiakkaita yhteistyöstä ja kiinnostuksesta alan uudistamista kohtaan. Toivotamme hyvää jatkoa uudistuvan Hankintarekisterin parissa.

Lisätietoja muutoksesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@hankintarekisteri.fi