Mitä Muovityöstö Kivelä Oy tarjoaa rakennusalalle?

Joko olet kuullut yrityksestä Muovityöstö Kivelä Oy? Muovityöstö Kivelä tarjoaa monenlaisia palveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Myös rakennusalalla on käyttöä Muovityöstö Kivelän pitkälle kokemukselle muovin hitsauksesta, liimaamisesta, sahaamisesta ja esimerkiksi sorvaamisesta. 

Muovityöstö Kivelä tarjoaa muovin hitsausta ja liimausta myös asiakkaan luona – joko tämän tiloissa tai tämän urakkakohteessa. Hitsausta muoville tarvitsevien kannattaa jättää tämä työ ammattilaisten vastuulle, sillä esimerkiksi valokatteen hitsaaminen (tai sahaaminen!) vaatii ammattitaitoa. 

Muovi on oikeissa käsissä erinomainen materiaali – kestävä, kustannustehokas ja hyvin muokattavissa oleva. 

Muovityöstö Kivelä tekee myös yksittäiskappaleita ja prototyyppejä, joten käänny erikoisemmissakin tarpeissa tämän firman puoleen. Tarjolla on niin teknisiä muoveja, kulutusmuoveja, optisia muoveja kuin esimerkiksi komposiittimuovejakin. Yleisimmät työstetyt muovilaadut ovat esimerkiksi PVC ja PE- eli polyeteenimuovi.

Seuraavaksi kerromme hieman tarkemmin Muovityöstö Kivelän palveluista, joista osa sopii mainiosti rakennusalan – esimerkiksi rakennusliikkeiden – tarpeisiin. 

Varastointipalvelu

Jos yritykselläsi ei ole mahdollisuutta varastoida isoja tuote-eriä, voidaan ne varastoida Muovityöstö Kivelän avulla. Näin rakennusalankin yritykset voivat tilata isoja muovituote-eriä valmiiksi. Kun varaosia on jemmassa, etenevät hommat ilman turhia katkoksia.

Muoviosien mittaus- ja valmistuspalvelu

Rakennusalankaan yritysten ei tarvitse tyytyä kiinteän kokoisiin tehdasvalmisteisiin, vaan he voivat tilata Muovityöstö Kivelältä yksilöllisesti räätälöityjä muovikomponentteja erilaisiin tarpeisiin. Osat suunnitellaan, mitataan ja valmistetaan joko yksittäin tai isompina erinä.

Muovin hitsauspalvelu

Muovikomponentit saa liitettyä yhteen hitsaamalla, mutta muovin hitsaaminen on haastava laji. Muovin hitsauspalvelua tarvitsevat esimerkiksi rakennusliikkeet, teollisuusyritykset ja yksityisasiakkaat, joiden terassin valokate on hajonnut. 

Muovin koneistuspalvelut

Muovityöstö Kivelältä sujuu myös muovin koneistus. Käytännössä tämä voi koostua muovin jyrsinnästä, porauksesta ja sorvauksesta, muoviosien liitosten tekemisestä ja muovikomponenttien kasauksesta.

Muovin sahauspalvelut

Oletko joskus yrittänyt sahata valokatetta? Työ vaatii harjoittelua. Jos tarvitset mittatarkasti sahattuja, korkealaatuisia muoviosia, ota yhteyttä Muovityöstö Kivelään. Tämä firma sahaa tiettyyn muotoon niin muovilevyt, -tangot kuin -putketkin.

Muovin poraus- ja sorvauspalvelut

Muovityöstö Kivelä huolehtii siitä, että muoviputkessa tai esimerkiksi muovilevyssä on juuri oikean kokoinen reikä pulteille tai vaikkapa ruuveille. Muovin porauspalveluita on tarjolla joka lähtöön. Myös rakennusalan toimijoiden kannattaa pyytää tarjous muovin poraamisesta – silloinkin, kun tarve ei ole suuren suuri. 

Rakennusliikkeet, muut yritykset ja kuluttaja-asiakkaat voivat tarvita myös muovin sorvauspalveluita. Silloinkin on syytä olla yhteydessä pirkanmaalaiseen Muovityöstö Kivelään.

Muovin jyrsintä- ja liimauspalvelut

Jos tarvitset muoviosan pintaan uria tai muita kuvioita, tarvitset jyrsintäkonetta ja osaamista sen käyttöön – tai Muovityöstö Kivelän jyrsintäpalveluita. Muoviosa ei lohkea, vaan sen pintaan saadaan ensiluokkainen kuviointi. 

Jotkut rakennusalalla tarvitut muoviosat pitää yhdistää hitsaamalla, toiset taas liimaamalla. Anna Muovityöstö Kivelän liimata rikkoutuneet muoviosat takaisin omille paikoilleen, niin homma on sillä hoidettu.

Muovin kierteityspalvelut

Tämä muovityöstämiseen erikoistunut firma toteuttaa muovin kierteitykset juuri tähän työstötapaan suunnitelluilla välineillä. Kierteitystä tarvitsevat esimerkiksi mutterit tai jotkin koneiden osat. Rakennusliikkeet voivat tilata yksilöllisesti valmistetut muovikomponentit heti vanhojen alkaessa kulua liikaa, mutta joskus muovikappaleen kierteitys antaa osalle lisää käyttöikää.

Muovin kierteityspalvelut​

Muovin kiillotuspalvelut

Jos tarvitset sahatun muovituotteen kiillotusta, aloita ottamalla yhteyttä Muovityöstö Kivelään. Kaikkia muovimateriaaleja voidaan kiillottaa viimeistellyn ulkonäön saavuttamiseksi. Esimerkiksi sahauspinnat voisivat jäädä turhan sameiksi, jos muovikappaletta ei huoliteltaisi kiillottamalla. Muovin kiillotus sopii myös ikkunapinnoiksi tuleville muoveille sekä design-akryylilevyjen ominaisuuksien korostamiseen. 

Muovin taivutuspalvelut

Muovityöstö Kivelä taivuttaa muovituotteet tilauksesta juuri haluamaasi muotoon. Muovin taivuttaminen sopii useimmille muovilaaduille. Kerro, millaisia muotoja ja kaaria haluaisit, niin Muovityöstö Kivelän kokeneet ammattilaiset toteuttavat toiveesi. 

Muovia tarvitaan paljon rakennusalalla

Kaksi suurinta muovien käyttäjää Euroopassa ovat rakennusala (noin 20 %) sekä pakkausteollisuus (40 %). Autoteollisuus käyttää 10 %, sähkölaitteiden valmistus 6 % ja kuluttajatuotteiden valmistus 4 % kaikesta Euroopassa käytetystä muovista. Maanviljelyksen tarpeisiin menee 3 %.

Muovia tarvitaan niin paljon rakennusalalla, koska muovi sopii moniin eri käyttötarkoituksiin kestävyytensä ja keveytensä vuoksi. Muovin avulla voidaan saavuttaa monia toiminnallisia ominaisuuksia, sopiihan muovi muun muassa lämmön ja kosteuden eristämiseen sekä esimerkiksi lattiamateriaalien ja kaapelien valmistamiseen. 

Myös maaleissa, lakoissa ja liimoissa on usein muoveja. Muovimaali ei ole hyvästä ympäristön kannalta, sillä niistä päätyy mikromuovia meriin huomattavasti enemmän kuin kosmetiikasta.  

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest