Yritys

Suomen Hankintarekisteri (2814195-6) on vuonna 2017 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on tuottaa ensisijaisesti rakennusalaa edistäviä digitaalisia palveluita korvaamaan vanhanaikaisia kalliita ja kankeita ratkaisuja.

Rakennusalan kehitystä on pitkään vaivannut puute laadukkaista digitaalisista palveluista. Olemassaolevat organisaatioiden sisäiset järjestelmät ovat vanhanaikaisia, vaikeakäyttöisiä ja niiden ylläpito aiheuttaa yrityksille merkittäviä kuluja. Hankintarekisteri on Suomen Hankintarekisterin tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu, jonka tavoitteena on tarjota rakennusalan jokaiselle toimijalle kustannustehokas ja keskitetty palvelu eri sidosryhmien väliseen vuorovaikutukseen. Hankintarekisteri on helppokäyttöinen ja moderni ja sen käyttö ei edellytä sitoutumista. Palvelun peruskäyttö on maksutonta ja maksullistenkin ominaisuuksien kustannukset ovat helposti ennustettavissa.

Yhteystiedot

Pekka Kujansuu

Pekka Kujansuu

Myynti

  pekka.kujansuu@hankintarekisteri.fi

Pekka Kujansuu on rakennusinsinööri ja tekee maisteriopintoja tietojohtamisesta. Pekalla on usean vuoden kokemus rakennusalan töistä ja hän toimii Hankintarekisterissä asiakasrajapinnassa. Pekan kanssa asioista voi keskustella niiden oikeilla nimillä.

Kalle Timola

Kalle Timola

Markkinointi

  kalle.timola@hankintarekisteri.fi

Kalle Timola on rakennustekniikan DI ja hänellä on 10 vuoden kokemus eri tehtävistä rakennusalalla. Kalle toimii Hankintarekisterissä rakennusalan asiantuntijana ja pitää huolen, että palvelu vastaa käyttäjien tarpeita.

Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

Palvelukehitys

  mikko.nieminen@hankintarekisteri.fi

Mikko Nieminen on tietotekniikan DI ja vastaa kaikista palvelun teknisistä ratkaisuista. Mikko pitää huolen, että palvelu toimii jouhevasti, jotta asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen aina Hankintarekisteriä käyttäessään.